Cemevi saldırısının detayları ortaya çıktı! Saldırganın asıl amacı neydi?

Ankara'da geçtiğimiz cumartesi günü 45 dakika içinde2 cemevi ve Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı'na saldırı düzenlenleyen kişinin ifadesi ortaya çıktı. Saldırgan, asıl amacının Eskişehir'de eylem yapmak olduğunu belirtirken, saldırıyı arkadaşına da anlattığını söyledi.

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Şah-ı Merdan Kültür Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Ana Fatma Cemevi ve Çankaya ilçesinde bulunan Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Merkezi'ne yapılan saldırıda Ahmet Ozan Karaca 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik', 'İbadet ve mezarlıklara zarar verme' ve 'İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme' suçlarından tutuklanırken, irtibat kurduğu tespit edilen Çağdaş Can B., ile Baver G., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları