Cem Koç’un 21 yıllık anne hasreti Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son buldu: Hiç görmediği annesi Nazan Reyis ile stüdyoda bir araya geldi! Gözyaşları sel oldu aktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 21 yıllık anne-oğul hasreti sona erdi. Cem Koç ile hiç görmediği annesi Nazan Reyis, stüdyoda bir araya geldi. Cem ile annesinin kavuşma anında duygusal anlar yaşandı. Cem gözyaşlarını tutamadı. Nazan Reyis'in Cem'in babası ile ilgili itirafı herkesi şaşkına çevirdi.

21 yaşındaki Cem Koç, hiç görmediği annesi Nazan Reyis’i bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Cem, annesinin kendisini bırakıp gittiğini ve babasının karısı Nilüfer’in kendisini büyüttüğünü söylemişti.

Cem’i yetiştiren annesi Nilüfer hanım, dünkü yayında programa telefonla bağlanmıştı. Nilüfer, eşinin kendisini evlerine misafir olarak gelen Nazan Reyis ile aldattığını ve bu ihanetin sonucunda ise Cem'in dünyaya geldiğini söylemişti. Cem'i bu yaşına kadar bakıp büyüttüğünü ve kendi çocuklarından ayırmadığını söyleyen Nilüfer, Cem'in öz annesini aramak istemesini öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Nilüfer hanım, ‘’Nazan benim evime misafir olarak geldi. Nazan, eşimin teyzesinin amcasının kızı oluyor. Bildiğim kadarıyla Nazan, çocuklarını bırakıp bırakıp başka yere gidiyormuş.’’ dedi. Nilüfer hanım, Cem'i büyütmeye karar verdiği zamanları ‘’Çocuğun suçu yoktur dedim baktım büyüttüm.’’ sözleriyle anlatmıştı.

Nilüfer hanım, Cem’in öz annesini aramak için programa başvurmasına içerleyerek ‘’Sen beni çok kırdın.’’ dedi ve gözyaşlarına boğuldu. Nilüfer, ‘’Ben Cem’e annesinin resmini saklayıp verdim. Ben ona istediğin zaman anneni arayabilirsin dedim. Nazan eşimle birlikte olduğunda başkasıyla evliydi ve çocukları vardı. ‘’ dedi.

CEM'İN SÖZLERİ YÜREKLERİ SIZLATTI!

Cem, ‘’Anne ben seni bulmak istiyorum artık. Bir kere kokunu almak ve seni görmek istiyorum. İnsan öz annesini görmek ister. Zor durumdaysan ben sana yardımcı olurum.’’ diyerek öz annesi Nazan'a seslendi. Yayına bağlanan izleyici Erol bey, ''Nazan benim baldızımın kızı oluyor. Ben Nazan’ı bulabilirim’’ dedi.

CEM'İN HİÇ GÖRMEDİĞİ ANNESİ NAZAN REYİS BULUNDU!

Cem’in annesi Nazan Reyis, kısa sürede bulundu. Cem Koç’un 21 yılık anne hasreti Müge Anlı ile Tatlı sert programında son buldu. Yayına telefonla bağlanan Nazan, hanım ‘’Bana Cem’in öldüğünü söylediler. O zamanlar kalbinde sıkıntı vardı, hastaydı’’ dedi. Cem, ‘’Uçurumun bittiği yerdeyim artık. Seni bulmam lazım anne.’’ dedi.

Nazan Reyis, ‘’Cem’in 4 kardeşi var. Ben Cem’i bırakmadım, babası aldı götürdü. Bana hasta olduğunu ve öldüğünü söylediler Cem’in şuanki hali benim kopyam.’’ dedi. Cem, ‘’Çok yalnızım’’ diyerek annesini bulmak istemesinin sebebini anlattı. Nazan hanım, kendisiyle görüşmek isteyen oğlu Cem'e en kısa zamanda görüşebileceklerini söyledi.

21 YILLIK HASRET MUTLU SONLA BİTTİ! CEM YILLAR SONRA ANNESİNE KAVUŞTU

Bugünkü yayında ise Cem Koç ile hiç görmediği annesi Nazan Reyis, stüdyoda bir araya geldi. Cem Koç, annesine sarılırken gözyaşları sel oldu aktı. 

CEM'İN ANNESİNİN İTİRAFI HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Nazan Reyis, ''Ben kimsenin evine gelipte kocasını ayartmadım.'' dedi. Nazan Reyis'in Cem'in babası ile ilgili itirafı herkesi şaşkına çevirdi. Cem’in babasının kendisine tecavüz ettiğini söyleyen Nazan Reyis, yaşadığı acı dolu günleri şu sözlerle anlattı:

''Cem, programa çıkmasaydı ben onu bulamayacaktım çünkü babası öldüğünü söyledi'' diyen Nazan Reyis, ''Cem’in babasından iki kere hamile kaldım, ilk bebeği aldırdım. İkincisinde yakalanınca aldıramadım ve Cem doğdu.'' ifadelerini kullandı.

CEM'İ YETİŞTİREN ANNESİ İLE ÖZ ANNESİ TARTIŞTI!

Yayına telefonla bağlanan Cem’i yetiştiren annesi Nilüfer hanım ile öz annesi Nazan hanım, stüdyoda tartıştı.

Bakan Yerlikaya, Filistin Büyükelçisi ile görüştü Başarılı voleybolcu İlkin Aydın kimdir? Neden marak ediliyor Bakan Şimşek'ten Kur Korumalı ve CDS açıklaması
Sonraki Haber