Cem Karaca filmi neden kaldırıldı? Gerçekleri oğlu Emrah Karaca anlattı!

Cem Karaca'nın hayatını anlatan Cem Karaca'nın Gözyaşları filmine tedbir kararı koyuldu. Peki Cem Karaca filmi neden kaldırıldı? Usta sanatçının oğlu Emrah Karaca yıllar önceki gerçeği ve İlkim Karaca ile aralarında olan sorunları ilk kez anlattı. İşte filme tedbir kararı koyulma nedeni!

Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca’nın, "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminde kullanılan eserler için kendisinden izin alınmadığı gerekçesiyle açtığı davada, film için tedbir kararı verildi. Konuyla ilişkin basın açıklamasında bulunan Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca, “Babamın eserlerine ait hakların 4’de 3’ü bana ait. Bu şahıs kendisine ait olan 4 de 1 hakkını 2018 yılında bir müzik şirketine sattı. Buna rağmen yapımcılarımız kendisiyle görüştü ancak 16 milyon TL para talebi kabul edilmeyince agresifleşti ve böyle bir şey yaptı. Tedbir kararıyla 90 milyonluk bütçeyle hayata geçirilmiş olan bu iş için bu şahıs 3.5 milyon TL yatırırsa film gösterimden kalkacak. Bu kadar büyük bir yatırımda böyle bir teminat komik, bu teminat hangi zararı karşılayacak" dedi.

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri