Celal Şengör kim? Kaç yaşında? Aslen nerelidir?

Celal Şengör kim? Kaç yaşında? Aslen nerelidir? İzmir depreminden sonra deprem şiddeti için 6,6 denilmesine kızan Celal Şengör’ün hayatını sizler için araştırdık. Celal Şengör kim? Kaç yaşında? Aslen nerelidir?

Celal Şengör kim? Kaç yaşında? Aslen nerelidir? Jeolog ve bilim insanı olan Celal Şengör İzmir depreminden sonra konuştu. Yaptığı konuşma ile olay olan Celal Şengör’ün hayatını sizler için araştırdık.

Celal Şengör kimdir?

Celâl Şengör ya da tam adıyla Ali Mehmet Celâl Şengör 24 Mart 1955’te İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk akademisyen, jeolog ve bilim insanı. Günümüzde İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsünde görev yapmaktadır.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi