Çaykur Rizespor Trabzonspor maçı iptal olur mu, kar yağışı nasıl, saha temizlendi mi?

Süper Lig’in 30’uncu haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor - Trabzonspor karşılaşması öncesi Çaykur Didi Stadyumu'nun zemininde kar küreme çalışması sürüyor. Maçın hakemi Volkan Bayarslan, Çaykur Didi Stadı'nda incelemelerde bulundu. Bayarslan, yaptığı inceleme sonrasında saha zemininin temizlenmesini istedi. Yeşil-mavili kulüp görevlileri, sahayı temizleme çalışması yürütürken, bu esnada kar yağışı da devam ediyor. Maç oynanacak ama maç sırasında ne olacağı merak ediliyor...

Karadeniz’de günlerdir etkili olan kar yağışının bu akşam oynanacak karşılaşmayı etkilememesi için Çaykur Rizespor yönetiminin talimatıyla stadyumun çimleri kesilip, önlem amacıyla zeminin üzerine branda serilmişti.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu!