Cansever kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Cansever kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? Makedonya'da doğmuş olan şarkıcı Cansever'in hayatını sizler için araştırdık. Cansever kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Cansever kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Cansever tam günü bilinmesede Temmuz 1967 yılı Veles Makedonya doğumludur. Gerçek adı Dzansever Dalipova'dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında küçücük bir kız iken, sokakta çocukların sopa fırlatması sonucu tek gözünü kaybetmiştir. Çocukluğundan beri müzik dünyası içinde olan Cansever, ilk albümü "Kemano Başal E Romenge" yi 1992 yılında Makedonya'da çıkartmış ve bu şarkı ile büyük bir başarı yak

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!