Canlı yayında Tarkan'a küfür eden Serdar Ortaç'a yasaklar geldi! Artık hesap açamayacak

TikTok canlı yayınında alkollüyken Tarkan'a sinkaflı küfürler eden Serdar Ortaç'ın yayını izledikten sonra verdiği tepki ortaya çıktı. Ünlü şarkıcıya bir takım yasaklar koyuldu.

Uzun zamandır MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde alkol kullanarak kamera karşısına geçti. Yaptığı canlı yayında alkolün etkisiyle kendini kaybeden Serdar Ortaç, Tarkan'a canlı yayında küfür etti.

YARDIMCISI YAYINI SONLANDIRDI!

Serdar Ortaç bir hayranını Tarkancılar ve Serdarcılar şeklinde iki grup olduğundan bahsederken lafa girip "S*keyim Tarkan'ı" dedi. Ortaç'ın kontrolü yitirmesinin ve art arda küfürler etmesinin ardından evdeki yardımcısı Ortaç'a müdahale etti. Ortaç'ın yardımcısı telefonu ele geçirip yayını sonlandırdı.

UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!