Canlı yayında İsmail Kartal hakkında şok itiraf! Sosyal medya bu sözlerle çalkalanıyor: "Yorumlarım sonrası beni arattırıyordu! Korkak, işini iyi yapamayan hoca"

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal hakkında şok bir açıklama geldi. Fenerbahçe'nin eski yıldızı olan ünlü yorumcu Serhat Akın, canlı yayında İsmail Kartal hakkında gündeme bomba gibi düşen sözler sarfetti. Serhat Akın'ın bu sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

"İSMAİL KARTAL ARTIK BENİ ARATTIRMASIN! KORKAK HOCA"

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elendiği çeyrek final mücadelesi sonrası hedef tahtasına konan isim İsmail Kartal hakkında şok sözler... Ünlü yorumcu Serhat Akın, İsmail Hoca hakkında ortalığı ayağa kaldıran sözler söyledi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!