Canlı yayında gergin anlar! CHP'li gazeteci Deniz Zeyrek'in sorusu Özgür Özel'i çileden çıkardı

Sözcü TV canlı yayınına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Deniz Zeyrek'in bir sorusuna sinirlendi. Özel, "Muhalefete saldırmanın konforundan biraz daha adilane bakmak lazım bu işlere. En kolay yol muhalefete saldırmak." dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün akşam Sözcü TV'nin canlı yayınına katıldı. Özel ile Deniz Zeyrek arasında arasında gergin anlar yaşandı. 

DENİZ ZEYREK'TEN ÖZEL'İ SİNİRLENDİREN SORU

Gazeteci Deniz Zeyrek, Özel'e TRT'yi eleştirmesi sonucu "Şikayet etmek yerine siz neler yaptınız? Siyaset şikayet etmez, çözüm bulur" dedi. Bu soruya sinirlenen Özel, "Şimdi bakın en kolayı burada, yani mikroba hastalık yaptığından dolayı sual sormayıp, antibiyotiğe etkililiğini soruyorsunuz." ifadelerini kullandı.

"O ZAMAN BEN GENEL BAŞKAN OLAYIM"

Zeyrek'in "O zaman ben CHP Genel Başkanı olayım." cevabına karşı sesini yükselten Özel, şunları söyledi: "Muhalefete saldırmanın konforundan biraz daha adilane bakmak lazım bu işlere. En kolay yol muhalefete saldırmak." 

MHRS'de yeni düzenleme için görüşülüyor... 15 Mayıs'ta yürürlüğe girecek! İşte EPDK'nın o kararı... Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor
Sonraki Haber