Canlı yayında duygu dolu anlar: Emekli Maden Mühendisi Birkan Akman gözyaşlarını tutamadı

Tv 100 ekranlarında Bartın'da meydana gelen maden patlaması hakkında konuşan emekli Maden Mühendisi Birkan Akman, gözyaşlarına hakim olamadı.

This browser does not support the video element.

Tv100 ekranlarında Bartın'da meydana gelen maden patlaması ele alındı. Emekli Maden Mühendisi Birkan Akman, geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız maden kazalarında yaşadığı ve şahit olduğu olayları anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Akman, konuşma yaptığı sırada gözyaşlarını tutamadı. Her yerde ve her bilinen maden kazasında olay yerinde olduğunu aktaran Birkan Akman, duygu dolu olduğu anda, “İnsanlar, bunlar insan… Ve şuna inanıyorum, karşılığı olmadı. Kimse bu olaylarda karşılıklarını almadılar yani çok fazla olay yaşamışlığım var” ifadelerini kullandı.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?