Caner Erkin’den sosyal medyayı ayağa kaldıran itiraflar: “Sergen Yalçın’ın yetenekli oyuncuya garezi var! Adama hakaret ettim, bağırdım ve saldırdım! Ali Koç da bunu biliyordu…”

Türk futbolunun efsane sol beklerinden biri olan ve şu sıralarda Eyüpspor ile Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Caner Erkin, eski hocaları Sergen Yalçın ve Vitor Pereira ile ilgili şok ifadeler kullandı. Caner Erkin, Sergen Yalçın’ın kendisini istemeyişini ve Vitor Pereira’ya saldırdığı anları anlattı.

CANER ERKİN’DEN ŞOK SERGEN YALÇIN VE VİTOR PEREİRA SÖZLERİ

Türk futbolunda son dönemin en başarılı sol beki Caner Erkin, geçmişe dair şok itiraflarda bulundu. Asist Analiz YouTube kanalında gazeteci Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan Caner Erkin, Beşiktaş’tan ayrılış sürecinde Sergen Yalçın’ın etkisi ve Fenerbahçe’de sorunlar yaşadığı Vitor Pereira ile olan anısını anlattı.

İşte Caner Erkin’in açıklamaları…

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu