Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı: 57. Alay Vefa Yürüyüşü düzenlendi! Saçlarına kına yakılan gençler asker çorbası içti...

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı anma törenleri kapsamında, Ülkemizin dört bir köşesinden gelen gençlerle "Süngüsüyle Yol Açanların İzinde" 57. Alay Vefa Yürüyüşü' düzenlendi. Asker çorbası ve hamur kızartmalarını alıp kahvaltı yapan gençlerin saçlarına kına yakıldı.

Tarihi Gelibolu Yarımadası Kocadere Köyü Kamp Alanı'nda, şafak vakti şehitlere saygı için top atışı yapıldı. Daha sonra çorba ikramının ardından sabah namazı kılındı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkenin dört bir tarafından programa katılım olduğunu söyledi.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri