Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü! Türk milletinin imkansız denileni başardığı kahramanlık destanı...

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımız minnetle anılırken törenlerin bu yılki teması ‘Bizim Çanakkale’ olarak belirlendi.

18 Mart 1915’te Türk milleti tarihe adını altın harflerle yazdırarak Çanakkale’de çok büyük bir zafer kazandı.

Her yıl coşkuyla kutlanan Çanakkale Zaferi, 109. yılında da zaferin ruhunu anlatan bir programla anılacak. “Bizim Çanakkale” mottosu ile donatılan Şehitler Abidesi alanı dün son provayla törene hazır hale getirildi. “Şan, Şeref, Tarih Bizim, Bizim Çanakkale” adı altında hazırlanan 1 dakikalık kamu spotu, televizyon kanallarında hafta etkinlikleri kapsamında gösterildi.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri