Çamlıhemşin'de fotoğraf çektirirken dereye düşen turist kayboldu! İşte son görüntüleri

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Galer Düzü mevkiine gelen Ummanlı bir turist dere kenarında fotoğraf çektirmek istedi. Bir kayanın üzerine çıkan turist dengesini kaybederek suya düştü. Akıntıya kapılarak gözden kaybolan turisti arama çalışması başlatıldı.

This browser does not support the video element.

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde, Galer Düzü mevkinde Ummanlı Al Rawahi Favvzi Faız Zaid (49), dere kenarında fotoğraf çektirmek için bir kayanın üzerine çıktı.

Ummanlı turist dengesini kaybederek dereye düştü, akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine AFAD, JAK, AKUT ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Suyun bulanıklığı ve debisinin yüksek olması dolayısıyla dereye girip arama yapamayan ekipler, olayın yaşandığı bölgede karadan arama başlattı. Turisti arama çalışmaları sürüyor.

(İHA)

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!