Camdaki Kız'da yasak aşkı ifşa eden belli oldu! Nalan Sedat'ın üstünü çizdi! Sedat ayrılıyor mu?

Camdaki Kız 17. bölümü ile 28 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek. Yasak aşk videosunu ifşa eden isim ise Hayri oldu. Otopark görüntüleri sonrası Nalan Sedat'ın üstünü çizdi! Sedat ile Cana arasındaki yasak aşkın bir video ile ortaya çıkması bölüme damga vurdu. Öte yandan Feride'nin Alp'i ikna etmesi, Sedat-Cana ikilisini bitirmek için ona yardım edeceğini söylemesi bir başka detaydı.

Camdaki Kız'da Sedat ile Cana'nın videosunu yayınlayan isim belli oldu! İhanet böyle ortaya çıktı!

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı Camdaki Kız dizisi 16. bölümü ile 21 Ekim Perşembe akşamı Kanal D'de ekrana geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve ikinci sezonu ekrana gelen dizide Sedat ile Cana'nın yasak aşklarının ortaya çıkmaması için her yolu denediği görüldü.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar...