Camdaki Kız Dizisinde Tüm Türkiye'nin Beklediği Tokat Geldi! Nalan Tokat Attı, Sosyal Medya Yıkıldı

Camdaki Kız 33. Bölümde Tüm Türkiye'nin beklediği tokat geldi. Nalan'ın dizinin ilk böo lümünden bu yana yapması beklenen hareket için Camdaki Kız izleyicisinin 33 bölüm beklemesi gerekti. Sedat'ın kendisini aldattığını öğrenen Nalan Sedat'a tokat attı.

Her Perşembe Yeni Bölümleriyle ekrana gelen ve uzun süredir hikayesi ile soluksuz izlenen Camdaki Kız dizisi 33. bölümde tüm ülkenin beklediği hareket Nalan'dan geldi. Cana ile olan ilişkisini öğrendiği Sedat'a okkalı bir tokat atan Nalan ezik karakterinden kurtularak güçlenen ve aldatılmayı affetmeyen bir kadın imajıyla izleyenlerin yüreğine su serpti.

Camdaki Kız Nalan'ın Sedat'a attığı tokat sahnesi uzun süredir bekleniyordu. Sedat'ın Cana olan yasak ilişkisini defalarca duymasına rağmen bir türlü inananayan Nalan, bu kez affetmedi.

Nalan Tokat Attı, Sosyal Medya Yıkıldı!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Hayri ve Nalan arasında başlayacak olan aşkın ilk adımı atıldı. Uzun süredir Koroğlu Ailesi'nin şoförlüğünü yapan Hayri Nalan'ın adeta tek sığınağı oldu.

Nalan Sedat'a tokat atarak sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Camdaki Kız 34. bölüm gelecek Perşembe Kanal D ekranlarında olacak.

Çılgın Sayısal Loto sonuçları 29 Nisan 2024! Nihal Candan yeniden cezaevine girebilir! On Numara 3 Mayıs 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber