Camdaki Kız 69. bölüm full izle 9 Mart tek parça

Camdaki Kız 69. bölüm izle. Perşembe akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız son bölümü ile Youtube’de.

This browser does not support the video element.

Camdaki Kız 69. bölüm izle. Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız son bölümü dizi bitiminde Youtube platformunda olacak.

Başrollerinde Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan’ın oynadığı Camdaki Kız son bölümünde; Boşanmanın ardından her şey normalmiş gibi davranan Sedat için işler yolunda değildir ve Nalan’ın peşini bırakmaya niyeti yoktur.

Nalan ise hem buruk hem de yeni hayatı için heyecanlıdır. Hayri hem Nalan’ın boşanmasından hem de yeni işe başlamasından dolayı çok mutludur. Türkan, Hayri’ye kavuşmuştur ve keyfi yerindedir. Akşam Hayri’yi beklerken evin önüne çıktığında ise Nalan ve Hayri’yi beraber görür. Sedat ise acısıyla baş edemez ve kendini otelin terasında bulur.

Nalan’ın Sedat’ın otel kaçamağını yakalaması ayrılık kararını daha da netleştirir. Bu kez konaktan herkesle usulünce vedalaşıp ayrılmak ister. Konağa giderek herkese veda eden Nalan’ın ayrılık kararına Sedat dışında herkes ikna olur. Nalan evi terk ettikten sonra Koroğlu Konağı’nda da ailevi konular ve eski defterler açılır.

Hayri’nin iş bulma girişimleri devam ederken; Türkan ev kirasını ödeyememiştir ve artık İstanbul’a gelmenin zamanı geldiğini düşünerek soluğu Hayri’nin evinde alır. Aynı anda Hayri ise Nalan’ın boşandığını öğrenir.

Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Beklenen an geldi! Gerçek Squid Game'den yeni fragman Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Kanal D Veda Mektubu 3. bölüm izle Çöp Adam 12. bölüm full izle! Çöp Adam son bölüm izle Adım Farah 1. bölüm full izle! Adım Farah ilk bölüm izle