Çağla'nın sır ölümü! Acılı anne anlattı: "Bacakları açık iç çamaşırı ve taytı yerdeydi ama..."

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2000 yılında boğazı kesilerek vahşice katledilen Çağla Tuğaltay’ın dosyası yeniden açıldı. 6 ay sonra zaman aşımına uğrayacak dosya ile ilgili canlı yayında anlatılan detaylar tüyler ürperten cinsten. Çağla'nın tırnağında DNA örneği bulunduğunu söyleyen acılı anne Gülnür Saygı cinayet gününü ait bulguları ise "ayakları yataktan sarkık bacakları açık... İç çamaşırı ve tayt giyerdi onlar yerde duruyor ama tecavüz yok" sözleri ile anlattı.

5 Haziran 2000 pazartesi günü İstanbul Şişli Fulya mahallesinde 15 yaşındaki lise öğrencisi Çağla Tuğaltay boğazı kesilerek öldürüldü. Müge Anlı'nın 19.5 yıl sonra dosyasını yeniden açtığı cinayetin yaşandığı gün doktor randevusunda olan anne kızı Çağla'ya ulaşamayınca komşularını arayıp kızına bakmalarını istediğini anlatıyor. Eve geldiğinde ise ise dehşete düşüren manzara ile karşılaşıyor.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları