Kiracının akıl almaz oyununu Deniz Akkayı’nın verdiği röportaj bozdu!

Büyükada’da evini kiraya veren bir kişi, Deniz Akkaya’nın televizyonda verdiği röportajı izleyince gözlerine inanamadı. Evini kiraya veren Neslihan Tülin, kiracısının evini Adalar’a gelen yerli ve yabancı turistlere internet üzerinden kiraladığını öğrendi. Yaşanan olaya tepki gösteren ev sahibi, tüm Adalar’da benzer olayın yaşandığını belirtti.

Büyükada’da evini kiraya veren Neslihan Tülin, kiracısının evini Adalar’a gelen yerli ve yabancı turistlere Airbnb üzerinden kiraladığını öğrendi. Büyükada’da yaşayan ve sokak hayvanlarını besleyen Neslihan Tülin, iddiaya göre covid salgını döneminde hayvanlar için daha fazla paraya ihtiyaç duyunca evini bir emlakçı aracılığıyla Gürcistanlı bir kişiye birkaç aylığına kiraladı. Kısa süre sonra eve farklı kişilerin de gelip gittiğini gören Tülin, kiracısına durumu sorduğunda gelen kişilerin arkadaşları olduğunu belirtti. Yaklaşık 12 farklı kiracının evine girmesiyle durumdan şüphelenen Tülin, evi ilk kiraladığı kişinin Airbnb sitesi aracılığıyla evi yerli ve yabancı farklı turistlere kiraladığını fark etti.

Evine kimin girip çıktığını bilmediğini ve bundan ötürü mağduriyet yaşadığını belirten Neslihan Tülin, emniyete ve nüfus müdürlüğüne giderek durumu bildirdi. Tülin aynı zamanda evi ilk kiraladığı kiracısına da bir süredir ulaşamadığını belirtti. Ayrıca tüm Adalar’da benzer kiralama olaylarının yaşandığını ve birçok kiracının bu şekilde kısa süreli şekilde evlerde kaldıkları iddia edildi.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!