Buse Varol, Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybettiği dönemi anlatırken gözyaşlarına boğuldu

Şarkıcı Alişan'ın 2018 yılında evlendiği eşi ve iki çocuğunun annesi Buse Varol, Yasemin Döngel'in sunduğu 'Yasemİnce İtiraflar' programına konuk oldu. Varol, Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybettiği dönemi ve sonrasını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Programda duygusal anlar yaşayan Buse Varol aile içindeki sıkıntıları aştıklarını da belirtti.

Şarkıcı Alişan ile 6 Mayıs 2018'de evlenen ve bu evliliğinden Eliz Tektaş (1) & Burak Tektaş (3) adında iki çocuğu bulunan 32 yaşındaki oyuncu Buse Varol, Yasemin Döngel'in sunduğu 'Yasemİnce İtiraflar' programının konuğu oldu. Geçen yıl kardeşini kaybeden Alişan ile ilgili programda açıklamalarda bulunan Buse Varol, ''Alişan su içerken bile vicdan azabı çekti'' şeklindeki açıklamasıyla yürekleri dağladı.

Programda kardeşini kaybeden eşinin o dönem yaşadıklarını amlatırken duygusal anlar yaşayan Buse Varol gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü oyuncu, 'Ailenizdeki sıkıntılar geçi mi?' sorusuna da içtenlikle yanıt verdi.

İşte Buse Varol'un açıklamalarından satır başları...

 ''SELÇUK'U ÇOK ÖZLÜYORUZ''

Buna söyleyecek çok bir şey bulamıyorum. Hiçbir zaman geçmeyecek, kapanmayacak bir yara. Onun ne yaşadığını duygularını her ne kadar anlıyormuş gibi gözüksek de anlayamayız. Yaşamayan hiçkimse anlayamaz, ne ban anlayabilirim ne başkası. O bağ çok başka bir şey. Hayat bir şekilde devam ediyor, Alişan'ın sorumlulukları var. İki tane çocuğu var, ben varım, yeğenleri var, annesi var, babası var. Bir şekilde ayakta durmak zorunda ve o gücü toplamak zorunda. Çalışmaya devam etmek zorunda. Evde de hep biz kendi aramızda konuştuğumuz çok özlüyoruz.

''ALİŞAN SU İÇERKEN BİLE VİCDAN AZABI ÇEKTİ''


Evliliğimizde yaşadığımız sıkıntılar geçti gitti, aştık. Göz önünde olunca daha farklı. Allah kimseye yaşatmasın. Birebir aynı evin içinde şahit olduğum için çok zor. Şu suyu içerken bile vicdan azabı çekti. Ben su içiyorum ama kardeşim yok diye... Kötü bir şey bence. İster istemez o durum eve de yansıyor. Zor. Aldığı bir nefeste bile vicdanını sorguluyor insan. Onu çok iyi anlıyorum ve inşallah hafiflemiştir diyorum. Biz bir aileyiz ve benim çocuklarım hiçbir zaman amcalarını göremeyecek. Anı biriktiremeyecekler. Bu kötü bir şey.

''EŞİMLE VE ÇOCUKLARIMLA MUTLUYUM''

Aile içindeki sıkıntılar yaşandı, bitti gitti. Her şey orada kaldı. Bu bir sınav. Eminim benim ailemle alakalı olsaydı da aynı şeyler olacaktı. Alişan'la alakalı bir durum değil. Herkes sağlıklı olsun, mutlu olsun. Bu saatten sonra başka bir acı yaşamayalım. Kimseye kızmak benim haddime değil. Bu gibi durumlarda kızılacak, öfkelenecek bir durum olmuyor. Daha başka şeyler yaşanıyor. Kimseye zarar vermeden yaşadığımı düşünüyorum, eşimle ve çocuklarımla mutluyum.

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber