Buse Varol ve Ali Eyüboğlu neden tartıştı? Varol, ses kaydında neler söyledi?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sosyal medya hesabında paylaşılan bir fotoğraf üzerine yorumlar yapılıyordu. Buse Varol fotoğraf ile ilgili program yorumcusu Ece Erken'e ses kaydı attı. Sonrasında program yorumcusu gazeteci Ali Eyüboğlu ve Buse Varol arasında bir gerilim oldu. Peki Buse Varol Ali Eyüboğlu neden tartıştı? Buse Varol ses kaydında neler söyledi? Detaylar haberimizde...

Buse Varol ve Ali Eyyüboğlu arasında yaşanan gerilimin ne olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Söylemezsem Olmaz programında Ali Eyyüboğlu fotoğrafı yaptı. Daha sonra ise programın yorumcularından Ece Erken'e Buse Varol'dan bir ses kaydı geldi. Sonrasında yaşanan gerilimin ne olduğu merak ediliyor. Peki Buse Varol ve Ali Eyüboğlu neden tartıştı? Buse Varol ses kaydında neler söyledi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Usta gazeteci Ali Eyüboğlu, Buse Varol'un Instagram hesabından paylaştığı bir videoyu yorumlarken, yapılan yazım hatasına dikkat çekti. Konuya sessiz kalamayan Varol'un, ses kaydı atarak cevap vermesi polemiği başlatan hamle oldu.

"TÜRKÇE'Yİ NASIL KULLANACAĞIMI İYİ BİLİRİM"

Varol Ece Erken'e attığı ses kaydında "O videodaki yazıyı ben yazmadım. Ayrıca 4 senelik Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum. Türkçe'yi nasıl kullanacağımı çok iyi biliyorum" dedi.

"BANA HADDİMİ BİLDİRMEYE ÇALIŞMA"

Bu sözler üzerine Ali Eyüboğlu sinirlenerek "Bana haddimi bildirmeye çalışma. Saygısızlık yapma. Ben Buse Varol'un B'sini kullanmadım. Kim paylaştıysa dedim. Diplomasıyla bana hava atmasın. Benim cebimde telefonum var. Alişan'dan numaramı alsın beni arasın. Burada duyuru yapmasın…" dedi.

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır. Ailesinden ayrı yaşayan güzel oyuncunun Liseye giden bir erkek kardeşi vardır. 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazanan güzel oyuncu uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçmiştir.

BAYKAR'dan çalışanlarına büyük jest EuroLeague yönetimi kararını verdi, Fenerbahçe'ye faturayı kesti! Son anket ortaya çıktı! Özgür Özel'e şok!
Sonraki Haber