Buse Terim, kıyafetini beğenmeyen takipçilerini böyle tiye aldı! Babasının kızı...

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, son olarak kırmızı-siyah renklerdeki uzun elbisesiyle paylaştığı pozlarla gündeme geldi. Ancak elbisenin tarzı, bazı takipçiler tarafından eleştirilerek "rüküş" olarak nitelendirildi. Ünlü fenomen, bu eleştirilere tek kelimelik yanıtlarla cevap verdi.

Buse Terim, Instagram platformunda yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunan bir sosyal medya etkileyicisi olarak dikkat çekiyor. Özgün ve ilginç kombinleriyle sıkça konuşulan Terim, daha önce balon detaylı ayakkabılarıyla gündeme gelmişti. Bu sefer de kırmızı-siyah renklerdeki detaylı uzun elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Ancak elbisesinin tarzı, beğenmeyen takipçilerden "rüküş" gibi eleştirilere maruz kaldı. Bir takipçi, "Gıcıklık olsun diye yazmıyorum ama bir an dizlerinizin üzerine çökmüşsünüz sandım. Neden bu kadar proporsiyonunuza uymayan deenler, modeller vs giymekte ısrarcısınız, hayret!" şeklinde bir yorum yaptı.

Buse Terim, bilinen sert yanıtlarından farklı olarak bu kez eleştirilere "Evet" ya da "Teşekkürler" gibi kısa ifadelerle karşılık verdi. Bu durum da sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgi çekici bulundu.

Buse Terim'in bu tarz eleştirilere verdiği minimalist yanıtlar, takipçileri arasında çeşitli yorumlara neden oldu. Sosyal medyada bu olay, fenomenin giyim tarzıyla ilgili daha geniş bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden Ankara için yağmur uyarısı!
Sonraki Haber