Bursa'da vahşet! Bir kedi yakıldı, bir kedinin karnı deşildi, bir kedinin yüzü parçalandı...

Bursa İnegöl'de bir sitede kelimenin tam anlamıyla vahşet yaşanıyor. 43 yaşındaki Fliz Akın Karabulut'un evinde beslediği kediler sitenin bahçesinde patileri kesilmiş, karnı ve yüzleri parçalanmış halde bulundu. Vahşete tepki gösteren Karabulut, "Çok zalimce. Bunu bir hayvana yapan; yarın herkese, her şeyi yapar. Geleceğin ruh hastaları yetişiyor." dedi.

Olay, pazar günü Yeni Mahalle Menekşe Caddesi'ndeki sitenin bahçesinde meydana geldi. Sabah uyanan Filiz Akın Karabulut, kedilerini beslemek için bahçeye çıktığında gördüğü karşısında büyük üzüntü yaşadı. Evinde beslediği 7 aylık kedisi ‘Zeytin’i, partileri kesilmiş ve karnı parçalanmış halde ölü bulan Karabulut, polise bildirdi. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede inceleme yaptı. Kedi ise belediye ekiplerince gömülmek üzere İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi'ne götürüldü. Karabulut'un şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Münih geriden geldi Madrid pes etmedi! Günlük burç yorumları 1 Mayıs 2024! Burçları bugün neler bekliyor?