Mermi yutturup, gecelik giydirmişlerdi! Cezaları açıklandı

Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup, gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden sanıkların cezası belli oldu.

Bursa'da olay, 10 Şubat 2022’de Yıldırım ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde meydana geldi. Gamze Ü. (25) isimli aynı kızı seven Erhan M. (28) ile Yaşar Deniz Çakıcı (29), aralarındaki husumeti çözmek için bir araya geldi. Erhan M., arkadaşı Mehmet Ş. ile birlikte Çakıcı'nın evine gitti. Burada taraflar arasında tartışma çıktı.

TEKME VE YUMRUKLARLA DÖVDÜLER

Yaşar Deniz Çakıcı, yanındaki Ebubekir Tokatlı (32) ve Gökhan Y. (38) ile birlikte Erhan M. ve Mehmet Ş.’nin (30) ellerini kelepçeleyip ayaklarını bağlayarak ağzını bantladıktan sonra yere yatırarak tekme ve yumruklarla dövdü.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!