Burçlara Göre Yaşam Süresi... Dünyaca Ünlü Astrologlar En Uzun Ömürlü Burçları Açıkladı!

Hangi Burç Daha Uzun Yaşıyor? sorusu hakkında Astrologların çalışmaları biliniyor. Aslına bakılırsa Astroloji kaç yıl yaşayacağını bilmek isteyenlere küçük de olsa bir fikir veriyor. İnsan ömrü ile burçlar arasında bir ilişki olduğunu ortaya koyan araştırmalar olsa da buna inananların sayısı oldukça fazla göüküyor. Peki burçlara göre yaşam süresi ne kadar?

Dünyanın en uzun yaşayan insanının boğa burcu olduğuna yönelik söylentiler dolaşsa da Astrologlar burçların yaşam süreleri hakkında araştırmalarına devam ediyor. Kaç yıl yaşayacağını bilmek isteyen birçok vatandaş insan ömrü ile burçlar arasındaki kanıtlanan ilişkiyi de merak ediyor. Peki hangi burç daha uzun yaşıyor?

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den