Burçlar Ülke Olsaydı Hangi Ülke Olurdu? Her ülkenin bir burcu olsaydı Türkiye hangi burç olurdu?

Burçlar günlük hayatımızı şekillendiren bir yapıya sahiptir. Özellikle ona inananların hayatlarında mühim bir yer tutan burçlar ülke olsaydı hangi ülke hangi burç olurdu? Her ülkenin bir burcu olsaydı Türkiye hangi burç olurdu?

Burçlar Ülke Olsaydı Hangi Ülke Olurdu? Her ülkenin bir burcu olsaydı Türkiye hangi burç olurdu? Astroloji'nin ya da daha doğru tabirle burçların sadece insanlara özgü olduğu bilinir. Nasıl ki insanların doğrum tarihlerine göre bir yıldız haritası varsa ülkelerin de kuruldukları tarihlere göre bir burcu olabiliyor. Özellikle burçlarla ilgilenenlerin merakla araştırdığı bir konu var ki burçlar ülke olsaydı hangi ülke hangi burcu alırdı? Özellikle her ülkenin bir burcu olduğunu varsayarsak Türkiye'nin burcu ne olurdu sorusu oldukça sık merak ediliyor.


BURÇLAR ÜLKE OLSAYDI TÜRKİYE HANGİ BURÇ OLURDU?

 Amerika Birleşik Devletleri-YENGEÇ

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları