Bulut'tan Babacan'a canlı yayında düello daveti!

Babacan’ın açıklamalarına Cumhurbaşkanı Başdanışman ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut’tan çok sert tepki geldi.

Bulut Twitter hesabından gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulunarak ''Ali Babacan “Yeni Türkiye” istiyormuş!Hafızası biraz zayıf galiba! Ben hatırlatayım ! Ali Beycim, bakanlığın döneminde kaç milyar dolarlık dış borçlanma yaptın! 10 yıldan fazla! 80 milyar dolar üstü olabilir mi! En düşük! Neden Asya Bankalarını almadın!’’ diye sordu.

Bulut, ayrıca Ali Babacan’ın bakanlığı döneminde FETÖ’nün bankası Bank Asya’yı devlet’e 1,5 milyar dolar zarar verecek şekilde satmaya kalkıştığını iddia etti.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi...