Meteoroloji'den İstanbul dahil 17 ile 'sarı' kodlu uyarı: Kuvvetli sağanak geliyor! Bu saatlere dikkat...

Meteoroloji 26 Ağustos Cumartesi hava durumu raporunu yayınladı. İstanbul dahil 17 ile 'sarı' kodlu uyarı yayınlayan Meteoroloji sağanak yağışın bugün de etkisini artırarak devam edeceğini belirtti. İşte İstanbul için kritik saati de paylaşan Meteoroloji'nin yayınladığı il il hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Eskişehir çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu Bölgelerinde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Marmara'nın kuzeyi ve Kıyı Ege'de kuzeyli, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Doğu Anadolu'nun kuzeyinde ve yağış alan yerlerde yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...