Meteoroloji'den 10 ile 'sarı' ve 'turuncu' kodlu uyarı: Ani sel ve su baskınları yaşanabilir!

Meteoroloji 24 Ağustos Çarşamba hava durumu raporunu yayınladı. İzmir ve İstanbul'un da aralarında bulunduğu 10 kente 'sarı' ve 'turuncu' kodlu uyarıda bulunan Meteoroloji ani sel ve su baskınları yaşanabileceğini belirtti. İşte il il 24 Ağustos Çarşamba hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu; Marmara, Ege, Batı Karadeniz (Sinop hariç), İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Göller Yöresi, Kırıkkale ve Osmaniye çevreleri ile Kahramanmaraş'ın batı ve Hatay'ın kıyı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara’nın güneyi ile Tekirdağ, Edirne’nin güneyi, İzmir, Manisa ve Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, Ege ve Akdeniz kıyılarında mevsim normallerinin altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'de ilk ayrılık Sebastian Szymanski! Korktuğu başına geldi İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! Benzine ve motorine indirim geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları