Bugün hangi filmler vizyona girdi? Heyecanla beklenen "Dilberay" izleyicisiyle buluşuyor...

Türkiye'de 4 Şubat Cuma günü, 3'ü yerli olmak üzere toplam 6 film vizyona girdi. Listede, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla vizyona girmesi beklenen, ünlü oyuncu Büşra Pekin'in başrolde yer aldığı "Dilberay" filmi de yer alıyor. İşte, bugün vizyona giren filmler! Detaylar haberimizde...

DİLBERAY

Filmde, Dilber Ay'ın çevresini saran karakterler onu derin bir acının merkezine taşıyor. Çok zor yaşam koşulları içerisinden sıyrılıp huzurlu bir hayata gitme çabası anlatılıyor.

 Oyuncular: Nursel Köse, Ayberk Pekcan, Büşra Pekin

Başrolde ünlü oyuncu Büşra Pekin'in yer aldığı Dilberay filminin vizyona girmesi heyecanla bekleniyordu. Vatandaşlar, Dilberay filmine gitmeden önce, "Dilber Ay kimdir?" sorusuna yanıt arıyor. İşte Dilber Ay'ın hayatı...

DİLBER AY KİMDİR?

Usta sanatçı, Kureyşan aşiretine mensuptur. 1 Ocak 1956'da Kahramanmaraş ilinin Pazarcık ilçesinde dünyaya geldi. Kahramanmaraş ilinde ilkokul 3. sınıfa kadar okudu. Ailesi ile birlikte Kahramanmaraş'tan önce Ankara'ya, oradan da Bolu-Düzce taraflarına göç etti.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!