Bugün kar tatili olan iller! 7 Şubat hangi illerde okullar tatil edildi?

Bugün kar tatili olan iller! Gündemde kar yağışı ile ilgili detaylar öne çıkıyor. Kar yağışı birçok yerde etkisini gösterdi. Kar yağışından sonra gözler kar tatili haberlerine çevrildi.

Bugün kar tatili olan iller! Gündemde kar yağışı ile ilgili detaylar öne çıkıyor. Kar yağışı birçok yerde etkisini gösterdi. Kar yağışından sonra gözler kar tatili haberlerine çevrildi.

DENİZLİ'DE İKİ İLÇEDE OKULLAR TATİL EDİLDi

Denizli'nin Çal ve Çameli ilçelerinde etkili kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verildiği bildirildi.

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, kentte ve yüksek kesimlerdeki ilçelerde kar yağışının etkili olduğunu, olumsuz hava koşullarının sürdüğü belirtildi.

Kar yağışı ve yollarda oluşabilecek buzlanmadan dolayı öğrenciler ile vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Çameli ve Çal ilçesi genelinde 7 Şubat Cuma günü eğitime ara verildiğini kaydedildi.

ISPARTA'DA OKULLAR TATİL
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, kar yağışı nedeniyle yarın köylerdeki okullarla taşımalı eğitime ara verildi.Yalvaç ilçesinde kar yağışı etkisini gösterirken, eğitim öğretimde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı 7 Şubat Cuma günü ilçeye bağlı köylerdeki okullarla taşımalı eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

TUNCELİ'DE OKULLAR TATİL
Tunceli'nin Ovacık ilçesinde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçe genelinde yoğun kar yağışının devam ettiği belirtildi.Kar nedeniyle ulaşımda aksamaların yaşanabileceği ifade edilen açıklamada, bu nedenle ilçedeki okullarda yarın ve 7 Şubat'ta eğitime ara verildiği bildirildi.

AĞRI'DA OKULLARA 1 GÜN ARA VERİLDİ
Ağrı’da yoğun kar yağışı ve fırtına nedeni ile il merkezine bağlı köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki okullar 7 Şubat Cuma günü tatil edildi.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl? Hemşire Selen Bilgin'in şüpheli ölümü: Doktor sevgili iddiası! Ali Koç'tan başkanlık başvurusu: İmzaları teslim etti!
Sonraki Haber