Meteoroloji saat verip uyardı! İstanbul'a sağanak yağış geri geliyor!

Meteoroloji 30 Ağustos Salı hava durumu raporunu yayınladı. Öğle saatlerinde İstanbul'u etkisi altına alması beklenen sağanak yağış gün boyu etkisini gösterecek. İşte 30 Ağustos Salı günü için saat saat hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın doğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Tekirdağ, Kırklareli, Eskişehir, Bolu ve Karabük çevreleri ile Çanakkale'nin doğu kesimleri ve Eskişehir'in batı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normallerinin 2-5 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?