Son zamanların en sıra dışı havası! Tüm Türkiye'yi etkileyecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu raporunu yayınladı. Türkiye geneli kuvvetli yağmur ve fırtına uyarısı yapan Meteoroloji bazı illere sarı ve turuncu uyarıda bulundu. Hava sıcaklıları aniden düşerken İstanbul'un belirli bölgelerinde az da olsa kar yağışı olacağı belirtildi. Peki bugün yurt genelinde hava nasıl olacak? İşte şiddetli fırtınanın ve yağmurun etkisinde olacak iller...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli yağmur ve fırtına uyarısı yaptı. Çok sayıda kent için sarı ve turuncu uyarı yapılan açıklamada yağışların Akdeniz, Güney Ege ile Marmara'nın kuzey ve batısında kuvvetli, Muğla çevreleri ile Antalya'nın doğusunda yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji, akşam saatlerinden itibaren İstanbul'da yağışların kuvvetleneceği uyarısında bulundu.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!