Bugün hava nasıl olacak? 11 Mart Cuma hava durumu

Meteoroloji, günlerdir yoğun kar yağışına karşı uyarılarını sürdürüyor. 11 Mart 2022 Cuma günü hava tahmini yayınlayan Meteoroloji, kuvvetli yağış, buzlanma, tipi, don, çığ tehlikeisne karşı çok sayıda uyarı paylaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülke genelinin çok bulutlu, Çanakkale'nin batısı ve Güney Ege kıyıları dışında tüm bölgelerin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, Bolu, Adana’nın kuzey ve doğusu, K. Maraş, Osmaniye, Hatay, Nevşehir, Niğde, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum, Muş, Adıyaman, Diyarbakır’ın doğusu, Batman ve Siirt çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Akdeniz kıyıları dışında ülkemiz genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar...