Bu Yıl Kurban Kesilmez! 2022 Kurbanlık Küçükbaş ve Büyükbaş fiyatları belli oldu

Kurbanlık Fiyatlarını Düşünen vatandaşlar için kötü haber geldi. Yaklaşan 2022 Kurban Bayramında Kan akıtmak isteyenler küçükbaş ve büyükbaş fiyatlarını araştırmaya başladı. "Küçükbaş fiyatları Ne kadar, Büyükbaş Kurbanlık Ne Kadar" Soruları Gündem oldu. Türkiye'nin Birçok İlinde de Kurbanlık Fiyatları belli oldu. Biz de bu haberimizde İstanbul, Ankara ve İzmir kurbanlık fiyatlarını araştırdık.

Kurban Bayramı 2022 Temmuz ayında olacak. 9 Temmuz - 12 Temmuz tarihleri arasında Kurban Bayramını İdrak Edecek vatandaşlar da Büyükbaş ve Küçükbaş kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladı. Kurban ibadetini yerine getirmek İsteyenler için de bu Haberimizde Kurbanlık fiyatlarına yer verdik. Bu Yıl Kurban Kesilmez! 2022 Kurbanlık Küçükbaş ve Büyükbaş Fiyatları Belli oldu. İşte il il kurbanlık listeleri...

Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!