Bu sandviç tam 28 bin dolar!

Kapitalist dünya düzeni gereği ne yazık ki para olmadan yaşanmıyor. Gelir dağılımındaki eşitsizlik nedeniyle insanlar arasında büyük bir sınıf farkı var. Bu nedenle de geçimini sağlamak isteyen ya da daha fazla para kazanmak isteyen insanlar çeşitli yollara başvuruyor.

4 milyon dolarlık karışıklık

Gençler odalarının dağınıklığını satabilseler ne kadar güzel olurdu değil mi? İngiliz sanatçı Tracey Emin’in yaptığı şey de bu. Tracey Emin 1999 yılında ilişkisindeki sıkıntılar nedeniyle derin bir depresyon geçirmiş ve birkaç gün yataktan çıkmamıştı. Daha sonra ise bir açık artırmada bu dağınıklığı satmayı başardı. Emin’in odasının dağınıklığı intihar sembolü olarak 4 milyon dolara satıldı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!