Bu otelde bardakları klozet beziyle siliyorlar!

Sosyal medya kullanımının yaygınlaşmasıyla iş sektöründe yapılan gizli kapaklı işler de tek tek ortaya çıkmaya başladı. Birçok kullanıcı, internette meslek sırlarını itiraf etti. İşte tüyler ürperten meslek sırları...

"Birkaç yıl önce bir otelde temizlik görevlisi olarak çalışıyordum."

 Belki de benim çalıştığım firmayla ilgili bir sorundu, ama bize çok az maaş veriliyordu ve odaları iyice temizlemek için yeterli süre tanınmıyordu. Konukların 1 veya 2 gün kaldığı odalarda çarşaf değiştirmek yerine sadece yatağı toplamak oldukça normaldi. Odalarda bardak varsa onları lavaboda yıkamak daha pratikti ve bu da kurulamak gerektiğinde duşu, lavaboyu, aynayı hatta bazen tuvaleti silmek için kullandığımız bezi kullanmak demekti.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!