Bu nasıl adet? Gelin damada tasma takıp 'Salako' müziğiyle gezdirdi

Sosyal medyada gündeme oturan görüntülerde, bir düğünde gelin, damadın boynuna tasma takıp 'Salako' şarkısı eşliğinde gezdirdi. 'Adet' adı altında ortaya çıkan bu görüntüler büyük tartışma yarattı.

This browser does not support the video element.

Bir düğünde 'adet' adı altında kaydedilen görüntüler ülkenin gündemine oturdu. Bir gelinin damadın boynuna tasma takıp Kemal Sunal ve Meral Zeren'in başrolünde yer aldığı 'Salako' filminin müziğiyle gezdirdiği anlar sosyal medyada tepki çekti.

DAVETLİLER DE ŞAŞKIN

Olay yaşanırken düğündeki davetliler de şaşkınlığını gizleyemedi ve telefonlarına sarılıp o anlar kaydetti. Sosyal medyada da kullanıcılır 'Bu nasıl adet?' diye sorup ne kadar doğru olup olmadığını tartıştı.

Daha önce Bursa'nın Nilüfer ilçesi Akçalar Mahallesi'nde gerçekleşen bir düğünde daha damada kadın iç çamaşırı giydiren arkadaşları, boynuna da tasma takmıştı.

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!