Bu kadın ipek geceliğini giymeden kitap yazamıyor!

Amerikalı yazar Danielle Steel günde 20 saat çalışarak, sadece 4 saat uyku uyuyarak, çikolatayla beslenerek kariyeri boyunca hayallerini istediği şekilde gerçekleştirmiş. Ölene kadar kitap yazmak istediğini belirten 71 yaşındaki Steel'in kitaplarını nasıl bu kadar çabuk ve verimli yazdığının ilginç hikayesi...

“Mucize yok. Sadece disiplin var”

Danielle Steel'in ofisinde, “Mucize yok. Sadece disiplin var” yazan bir poster bulunuyor. Steel'in kariyeri boyunca neredeyse bütün hayallerini nasıl gerçekleştirdiğini de özetliyor.

Rakamlara bakalım: Danielle Steel, bugüne kadar 43 dile çevrilen 179 kitap yazdı. Bunların 22'si televizyona uyarlandı. Bu uyarlamalardan ikisi de Altın Küre adaylığı aldı.

Steel yılda 7 roman yayınlıyor (en son romanı 'Blessing in Disguise') ve aynı anda 5-6 yeni kitap üzerinde çalışıyor. Ayrıca, 1989 yılında New York Times'ın en çok satanlar listesinde 381 hafta kalarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'nda giren bir yazar.

Bütün bunları yapabilmek için günde 20 ila 22 saat çalışıyor. (Ayda birkaç kez de 24 saat çalışıyormuş.)

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek