Bu illerde yaşayanlar dikkat! Afrika çöl tozları bugün de etkili olacak! Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın...

Meteoroloji 19 Nisan Salı günü hava durumu raporunu yayınladı. Dün Afrika'dan ülkemize giriş yapan çöl tozlarının bugün de etkili olacağını belirten Meteoroloji, görüş mesafesinin kısalacağını, yağış alan bölgelerde çamur şeklinde yağış, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların yaşanabileceğini söyledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun doğusu dışında kalan yerlerin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Kastamonu kıyılarında, Çankırı ve Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde; Isparta, Burdur ve Denizli ile Antalya'nın iç, Afyonkarahisar'ın güney çevrelerinde; Doğu Anadolu'nun batısı ile Sivas, Gümüşhane ve Giresun çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İç ve güney kesimlerde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar...