Bu hikayeyi okuduğunuz an kanınız donacak!

İnsanlık tarihinde kimi zaman kıtlık, kimi zaman savaş anlarında, kimi zaman ise yalnızca kötülük için insan etiyle beslenilmiştir. İşte tarihin en önemli 10 yamyamlık hadisesi...

Donner Party Konvoyu

1846 yılında 87 kişilik bir konvoy Amerika boyunca seyahat ederek Kaliforniya'ya ulaşacaktır. Ancak yoğun kar yağışı konvoyu epey zorlar ve en sonunda yolculuğa devam edemeyecek duruma getirir. Bir grup insan, karda mahsur kalan konvoyu kurtarmak için geldiğinde ise 87 kişilik gruptan geriye yalnızca 48 kişi kalmıştır. Konvoydan bu kadar insanın kaybolmuş olması da akıllarda pek çok soru işareti bırakmıştır. 

Daha sonra anlaşılacağı üzere, soğuğa ve ağır yaşam koşullarına dayanamayıp hayatını kaybeden insanlar, hayatta kalan 48 kişi tarafından konvoyu çeken hayvanların tüketilmesinin ardından yenmiştir ve hatta bu insanlardan bir kısmı yenmek üzere öldürülmüştür. Sonuç olarak ise hayatta kalanların 41 tanesi sağ salim Kaliforniya'ya ulaşabilmiştir.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!