Bu hafta vizyona giren filmler! 16 Eylül (Cuma) Bu hafta vizyonda hangi filmler var?

ÜÇ BİN YILLIK BEKLEYİŞ

İngiliz yazar A. S. Byatt'ın "The Djinn in the Nightingale's Eye" adlı kısa öyküsünden uyarlanan "Üç Bin Yıllık Bekleyiş", bir kavanoza hapsedilmiş bir cin ile İstanbul'da yolu kesişen Alithea'nın hikayesini odağına alıyor.

Tilda Swinton ve Idris Elba'nın başrollerini paylaştığı filmde Tilda Swinton, bir kavanoza hapsedilmiş bir cin ile karşılaşan parlak bilgin Alithea rolünde.

İstanbul'da geçen filmde, bir otel odasında uzun bir sohbet sırasında Idris Elba'nın canlandırdığı cin, Alithea'nın özgürlüğünü kazanmasına yardım etmesi halinde üç dileğini yerine getirmek için onunla bir anlaşma yapar. Alithea'nın dilekleri, zaman içinde yirmi yıl atlamayla sonuçlanır ve birbirleri için beklenmedik duygular geliştirir.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi