Bu hafta sinemalarda hangi filmler var? İşte 21 Mayıs vizyondaki filmler!

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta birbirinden heyecanlı yapımlar yer alıyor. Bu haftanın "vizyondaki filmler" listesinde şu yapımlar yer alıyor: "Allah Yazdıysa Bozsun", "Vortex", "Tepki", "Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu", "Korku Takvimi", "Mefruh: Vahşeti Cin", "Jujutsu Kaisen 0: The Movie", "Ejderham ve Ben", "Ağustos Böceği ve Karınca", "Süper Yetenek 2", "Cesur Balık Sihirli Dünyada", "Hayvan"

KURTULUŞ HATTI

Selman Kayabaşı'nın yönetmenliğini üstlendiği dönem filmi "Kurtuluş Hattı", tarihi bir dram hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

Hamdi Erdoğan, Gülsim Ali, Yusuf Aytekin, Emin Gürsoy ve Benian Dönmez'in başrollerini paylaştığı film, Kurtuluş Savaşı'ndan sonra cepheden dönen ve yıllardır hasretini çektiği kıza kavuşmak isteyen bir gencin hikayesini anlatıyor.

Fragman: https://www.youtube.com/watch?v=ujKL6PWK-xw

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!