Bu hafta sinemalarda hangi filmler var? İşte 2 Nisan vizyondaki filmler

Koronavirüs sürecinde uygulanan yasaklarının azaltılmasının ardından sinema salonları dolmaya başladı... Bu haftanın "vizyondaki filmler" listesinde de birbirinden güzel yapımlar yer alıyor. Bu çerçevede, bu hafta vizyonda olan filmler büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, bu hafta sinemalarda hangi filmler var? İşte 2 Nisan vizyondaki filmler! Detaylar haberimizde...

KAYIP ŞEHİR

Zeki ama inzivaya çekilmiş yazar Loretta Sage, hayatını kahraman karakter “Dash”i canlandırmaya adamış yakışıklı kapak modeli Alan'ın yer aldığı popüler aşk-macera romanlarında egzotik yerler hakkında yazarak geçirmektedir. Loretta, Alan ile birlikte yeni kitabının tanıtım turnesinde iken, onu son kitabında yer alan antik kayıp şehrin hazinesine götürebileceğini uman eksantrik bir milyarder tarafından kaçırılır. Sadece kitaplarının sayfalarında değil, gerçek hayatta da bir kahraman olabileceğini kanıtlamak isteyen Alan, onu kurtarmak için yola koyulur. Destansı bir orman macerasına atılan bu beklenmedik çiftin, Kayıp Şehir’de hayatta kalmak ve sonsuza dek kaybolmadan önce antik hazineyi bulmak için artık birlikte çalışması gerekmektedir.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!