Bu hafta en çok hangi şarkılar dinlendi? İşte en çok dinlenen top 10 listesi...

Ve karşınızda bu hafta en çok dinlenen top 10 listesi. 19-25 Aralık tarihleri arasında en çok dinlenen Kral Top 10 listesini sizler ile paylaştık.
Top 10 verilerine göre bu hafta birinci sırayı Mabel Matiz ve Mert Demir'in birlikte seslendirdiği Antidepresan şarkısı yakalarken hemen ardından KÖFN- Bir Tek Ben Anlar şarkısı bulunmaktadır. Listenin üçüncü sırasında listenin son basamaklarından yükselen Zeynep Bastık - Ara şarkısı bulunmaktadır. Listenin dört numarasında Dedublüman- Belki şarkısı yer almaktadır.

Listenin beşinci sırada Gazapizm & Melike Şahin- Olur Mu? şarkısı ve Semicenk'in seslendirdiği Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın şarkısı, altıncı sırada yer almaktadır. Yedinci sırada Hande Ünsal- Sen Yokken şarkısı yer alıyor. Listenin son iki sırasında ise Mabel Matiz- Fırtınadayım şarkısı ve Mavi Gri & Ahmet Hatipoğlu- Ölümle Yaşam Arasında şarkısı bulunmaktadır.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri