Bu hafta en çok hangi şarkılar dinlendi? İşte en çok dinlenen top 10 listesi...

Ve karşınızda bu hafta en çok dinlenen top 10 listesi. 12-18 Aralık tarihleri arasında en çok dinlenen Kral Top 10 listesini sizler ile paylaştık.

Top 10 verilerine göre bu hafta birinci sırayı Mabel Matiz ve Mert Demir'in birlikte seslendirdiği Antidepresan şarkısı yakalarken hemen ardından KÖFN- Bir Tek Ben Anlar şarkısı bulunmaktadır. Listenin üçüncü sırasında listenin son basamaklarından yükselen Gazapizm ve Melike Şahin'in birlikte seslendirdiği Olur mu? şarkısı bulunmaktadır. Listenin dört numarasında Dedublüman- Belki şarkısı yer almaktadır.

Listenin beşinci sırada Zeynep Bastık - Ara şarkısı ve Semicenk'in seslendirdiği Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın şarkısı, altıncı sırada yer almaktadır. Yedinci sırada Hande Ünsal- Sen Yokken şarkısı yer alıyor. Listenin son iki sırasında ise Mavi Gri & Ahmet Hatipoğlu- Ölümle Yaşam Arasında şarkısı ve Mabel Matiz - Fırtınadayım şarkısı bulunmaktadır.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler!