Bu hafta en çok hangi şarkılar dinlendi? İşte en çok dinlenen top 10 listesi...

ULUSAL RADYOLAR

Radyo reyting ölçümlerine göre ülkemizin en çok dinlenen 10 ulusal pop müzik radyosunda en çok çalan şarkılar listesidir.

Ulusal radyoda bu hafta en çok dinlenen 10 müzik listesine baktığımızda ilk sırada 74 milyon dinlenme ile başarılı genç sanatçı Zeynep Bastık - Ara şarkısı yer alıyor. Hemen ardından 83 milyon dinlenme ile elektronik pop grubu KÖFN- Bir Tek Ben Anlarım şarkısı takip ediyor. Üçüncü sırada rap sanatçısı Semicenk'in Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın şarkısı, dördüncü sırada Alternatif rock grubu Dedublüman- Belki şarkısı bulunuyor. Beşinci sırada Tekir- Ağlaya Ağlaya şarkısı, altıncı sırada Hande Ünsal - Sen Yokken şarkısı, yedinci sırada ise Mavi Gri & Ahmet Hatipoğlu- Ölümle Yaşam Arasında şarkısı takip ediyor. Sekizinci sırada rap sanatçısı Ezhel'in seslendirdiği Nerdesin şarkısı, dokuzuncu ve onuncu sırada Gazapizm & Melike Şahin – Olur Mu? ve Soner Sarıkabadayı - Kendileri şarkısı bulunmaktadır.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı