Bu hafta en çok hangi şarkılar dinlendi? İşte en çok dinlenen top 10 listesi...

ULUSAL RADYOLAR

Radyo reyting ölçümlerine göre ülkemizin en çok dinlenen 10 ulusal pop müzik radyosunda en çok çalan şarkılar listesidir.

Ulusal radyoda bu hafta en çok dinlenen 10 müzik listesine baktığımızda ilk sırada  63 milyon dinlenme ile başarılı genç sanatçı Zeynep Bastık - Ara şarkısı yer alıyor. Hemen ardından 76 milyon dinlenme ile elektronik pop grubu KÖFN- Bir Tek Ben Anlarım şarkısı takip ediyor. Üçüncü sırada rap sanatçısı Ezhel'in seslendirdiği Nerdesin   şarkısı, dördüncü sırada rap sanatçısı Semicenk'in Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın şarkısı bulunuyor. Beşinci sırada Dedublüman - Belki şarkısı, altıncı sırada Can Koç- Gökyüzünü Tutamam şarkısı, yedinci sırada ise rap sanatçısı olan Güneş'in Suçlarımdan Biri şarkısı takip ediyor. Sekizinci sırada Murda ve Hadise'nin birlikte seslendirdiği İmdat sarkısı, dokuzuncu ve onuncu sırada Edis- Yalancı ve Gökhan Türkmen- Mahşer şarkısı bulunmaktadır.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi