Bu goril işaret diliyle konuşabiliyor!

İnsan hayatı bilinmezler ve gizemlerle dolu. Kimi olayların cevabı bilimsel nedenlerle açıklansa da hala çözülemeyen birçok olay var. İşte ilginçliklerde dolu olaylardan bazıları...

Geçirdiği kafa travmasından sonra müzik dehası haline gelen adam

Bir gün uyandığınızda günlük hayatınızda hiç çalışmamanıza rağmen bir müzik dehası olduğunuzu fark ettiğinizi hayal edin. Kulağa inanılmaz geliyor değil mi? Çok da imkansız değil çünkü Derek Amato'nun başına gelen tam olarak buydu. 

2006 yılının ekim ayında Derek havuza dalmaya çalıştığı sırada kafasını vurarak ciddi bir kafa travması geçirdi. Bu olaydan sonra saçlarının %35'ini kaybederken hafıza kaybı da yaşadı. Ama bütün bu olumsuzlukların yanında bir anda inanılmaz bir yeteneğe de sahip oldu ve yetenekli bir besteci haline geldi.Durumunu şu şekilde açıkladı: "Gözlerimi kapattığımda soldan sağa hareket eden siyah ve beyaz şekiller olduğunu gördüm. Ki bu aslında zihnimdeki akıcı ve sürekli bir haldeki müzikal notaları temsil ediyordu. 

Derek'in travma sonrası bu dahiyane seviyedeki yeteneğinin dünyada ilk olduğuna inanılıyor. Her ne kadar benzeri vakalar yaşansalar, Derek'in durumu şimdiye kadar ki en güçlüsü.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek