Bruce Willis'in eşi ünlü oyuncunun son durumunu açıkladı! Konuşma zorluğu çekiyor...

Hollywood efsanesi Bruce Willis'in eşi, oyuncunun sağlık durumu hakkında duygusal açıklamalarda bulunarak ailesinin yaşamlarını nasıl etkilediğini paylaştı. Bu yılın başlarında Willis'e konulan frontotemporal demans (FTD) teşhisi ailesini derinden etkilemişti. Son olarak Emma Heming Willis, eşi hakkında bazı açıklamalar yaptı...

Emma Heming Willis, Instagram üzerinden yayınladığı bir video ile Willis'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu ve eşinin FTD hastalığının ilerlediğini ve tedavi edilemez olduğunu doğruladı. FTD, kişilik değişiklikleri, saplantılı davranışlar ve konuşma güçlükleri gibi semptomlarla alnın arkasındaki beyin loblarını etkiler.

Emma Heming Willis, videoda "En iyi hayatımı yaşıyormuşum gibi göründüğünü biliyorum - her gün elimden gelen en iyi hayatı yaşamak için bilinçli bir çaba göstermeliyim. Bunu kendim için yapıyorum. Bunu iki çocuğumuz için yapıyorum. Ve başka türlü yaşamamı istemeyen Bruce. O yüzden yanlış anlaşılmasını istemiyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Eski model, "Ben iyi gibi görünsem de, 'Ben iyi değilim'." diyerek etrafındakilere gerçek durumu anlatmanın önemini vurguladı. Aynı zamanda, ailenin iyi olabilmesi için önce kendilerine bakmaları gerektiğini ifade ederek, çocukları Mabel Ray ve Evelyn Penn için en iyi şartları sağlama konusundaki kararlılığını dile getirdi.

Willis'in eşi, takipçilerini günlük streslerden arınarak 'güzel bir şey' aramaya çağırdı ve "Günün stresli olduğunu biliyorum ve gününün zor olduğunu biliyorum ama sadece bir dakikalığına ara vermeni istiyorum. Güzel bir şey ara." dedi.

Öte yandan, Quentin Tarantino'nun Bruce Willis'in son filmi olduğuna inandığı bir yapımın küçük bir bölümünde rol almak istediği söylentileri gündeme gelmişti. Tarantino'nun, saygı duruşu niteliğindeki bu projeyi gerçekleştirmek istediği ve ailesinin Willis'in sağlık durumu hakkında bilgi vermesi durumunda eski filmlerinden bir sahneyi filme almayı hedeflediği belirtiliyor.

NASA bulgulara erişti! İki kara delik birleşti! İzmir'de 4 gün eylem ve gösteri yasak Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem!
Sonraki Haber